Pazar me një këpucë…

Shitësi i këpucëve, duke radhitur këpucët në vitrinë vuri re një vogëlush që po e shikonte që nga rruga. Shkollat ishin duke u mbyllur dhe në dyqan kishin mbetur atleta me shumicë. Cilësia e mallit n...

Disa mënyra si t’i mirëmbajmë këpucët në dimër

Këpucët e mira nuk janë luks, por domosdoshmëri. Përveç se do të dukeni dinjitoz e të mirëveshur ju nuk do i ndjeni fare lëkundet e temperaturave. Këpucët duan vetëm diçka prej jush, t’i mirëmb...