John Kerry 3 orë në Tiranë

Sekretari Amerikan i Shtetit viziton sot Tiranën për rreth 3 orë. Pas përfundimit të takimit dhe konferencës së përbashkët me kryeministrin Edi Rama në ambjentet e kryeministrisë, Kerry ka zgjedhur t...