Përshtatja e fëmijëve në kopsht

Ishim në studio me psikologen Diturie Lala dhe folëm për mënyrat sesi fëmijët të përshtaten mirë dhe lehtë në kopsht. Cilat janë detyrat e prindërve, edukatorëve për të lehtësuar qëndrimin e fëmijëve...

Shakaja e mençur…

Njerëzit vizitonin një burrë të mençur duke u ankuar për të njëjtat probleme pa pushim. Një ditë, ai vendosi t’u tregonte një shaka dhe ata të gjithë shpërthyen në të qeshura. Pas disa minutash, ai u...

Si të jeni më pozitiv në jetë?

Qëndroni larg thashethemeve, mos e humbni kohën Ji vetvetja Përqafo të paktën 3 njerëz Bëj të paktën një gjest mirësie Mos u grindni me të tjerët Buzëqeshni me shumë Qëndroni më aktiv

8 këshilla për të kuptuar mjaltin e vërtetë

Në formën e tij origjinale, mjalti përmban polen, dyllë bletësh dhe disa produkte të tjera. Çdo lloj poleni është i veçantë në aspektin gjeografik dhe tregon qartazi rrugëtimin e bletës dhe lulet e p...

Çfarë duhet të dini kur udhëtoni me beben tuaj

Kur fëmija është i vogël dhe i ndjeshëm  nuk këshillohet të kryhen udhëtime bashkë me të. Mirëpo shpeshherë rrethanat na detyrojnë të udhëtojmë bashke me të voglin tonë. Gjëja më e mirë  e mundshme ë...

7 këshilla si të keni një gojë të pastër

Higjena e gojës është shumë e rëndësishme, për rehatinë vetjake por edhe të atyre që na rrethojnë. Më poshtë do të lexoni 7 këshilla sesi të keni një gojë të pastër. 1.Përdorni gargarë natyralë dhe f...