Aktiviteti fizik, praktika e një jete cilësore

Në studion e ‘Spektrum Jetësor’ ishim me Prof.Asc.Dr Robert Citozi në Universitetin e Sporteve. Folëm për rëndësinë e aktivitetit fizik, për një jetë me shëndet të mirë, me energji, pozit...

Ose duku siç je, ose bëhu siç dukesh!/ Hz. Mevlana

Bëhu si ujvarë në bujari dhe ndihmë! Bëhu si diell në dhembshuri dhe mëshirë! Bëhu si natë për t’i mbuluar të metat e të tjerëve! Bëhu si i vdekur në nervozizëm dhe zemërim! Bëhu si dhé në thjeshtësi...

8 këshilla të vlefshme për nënat e reja

Nëse sapo jeni bekuar me një fëmijë dhe jeni mama pa eksperiencë, me shumë mundësi ndiheni tmerrësisht e lodhur nga e gjithë kjo dhe kërkoni një zgjidhje. Më poshtë do t’ju listojmë disa këshil...

Këshilla jete nga Profeti Muhammed (a.s)

Në një kohë kur njerëzit janë në kërkim të këshillave për një jetë më të shëndetshme fizikisht dhe shpirtërisht, ajo çka do të ishte më thelbësore do të ishin këshillat e jetës nga shembulli i njeriu...

Si të mbrohemi nga ftohjet vjeshtore

Jemi zyrtarisht në vjeshtë dhe ftohjet, temperaturat,  janë normale. Për ta kaluar shëndetshëm këtë stinë bëni mirë të përdorni këshillat e mëposhtme. Mjaltë dhe çokollatë Mjalti dhe çokollata forcoj...

Si të largojmë stresin me këshillat profetike

Stresi, lodhja psikologjike dhe trishtimi janë pjesë e paevitueshme e jetës sonë. Shpeshherë mund të kemi kërkuar zgjidhje duke lexuar këshillat e psikologëve në lidhje me gjendjen tuaj dhe sërish të...