8 këshilla të vlefshme për nënat e reja

Nëse sapo jeni bekuar me një fëmijë dhe jeni mama pa eksperiencë, me shumë mundësi ndiheni tmerrësisht e lodhur nga e gjithë kjo dhe kërkoni një zgjidhje. Më poshtë do t’ju listojmë disa këshil...

8 këshilla të vlefshme sesi të kontrolloni peshën

  Nga Blerina Bombaj, dietologe Ushqimi është i nevojshëm e i dashur nga ne, por shpeshherë nuk dimë sesi të ushqehemi duke i shkaktuar vetes pasha të tepërta. Më vonë do të lexoni 8 këshilla të...

Pesë këshilla si ta vendosni në gjumë beben tuaj

  Gjumi tek bebet ndonjëherë bëhet i vështirë. Herë ndonjë çrregullim orari here ndonjë dhimbje e lehtë dhe bebja juaj ngelet pa gjumë. Më poshtë do të lexoni pesë këshilla sesi ta vendosni beben në ...