10 këshilla për të përdorur djathin në gatime

Djathi është ndër ushqimet që konsumojmë më shpesh më vete dhe në gatime të ndryshme. Më poshtë po japim disa këshilla që duhen patur parasysh kur gatuajmë djath. Përdorni majonezë, jo gjalpë kur të ...