Sallatë me rukola dhe mjaltë

Një sallatë me rukola dhe me mjaltë, mund të jetë shoqëruese shumë e mirë për vaktet tuaja. Përveç vlerave ushqyese, përgatijes së shpejtë, shija e tyre kombinohet më së miri. Përbërësit: Gjysmë filx...