Uji, jetik dhe ndihmues në heqjen e kileve të tepërta

Uji është një nga elementët esencial të jetës. Eshtë jetik e në të njëjtën kohë ndihmon edhe në heqjen e kilogramëve të tepërt. Hulumtimet e publikuara në revistën “Obesity” tregojnë se konsumimi i u...