Kina do të ndalojë prodhimin e makinave me naftë

Pas Britanisë dhe Francës, edhe Kina planifikon të ndalojë prodhimin dhe shitjen e automjeteve me naftë. Zv.ministri kinez i Industrisë njoftoi se Kina, tregu më i madh i automobilëve në botë ka nisu...

Kinë: Prezantohet treni që lëviz në binarë virtualë

Në Hunan të Kinës është prezantuar  treni që lëvizë në binarë virtualë nëpër rrugë që shfrytëzohet nga automjetet e zakonshme. Makina për transportin e njerëzve, ka rrota plastike që gjithmonë ndjeki...

Treni në Kinë kalon përmes ndërtesës 19 katëshe

Një hekurudhë e ndërtuar në Kinë kalon përmes një ndërtese 19 katëshe. Qyteti i Chongqing në jug-lindje të vendit me një popullsi prej 49 milionë banorësh, është duke shkaktuar probleme për planifiku...