“Kujdesi për bajamet”, Klevis Thomai

Ishim në studio me mjekun otorinolaringolog, Klevis Thomai. Folëm për problemet shëndetësore që vijnë nga bajamet. Rëndësia e këtij organi në trupin tonë. Kujdesi për to dhe shkaqet që cojnë në keqfu...