Dita e të Moshuarve, Klosi premton rritje pensionesh

Në Ditën Ndërkombëtare të të Moshuarve, 1 tetor, ministri Blendi Klosi premtoi rritje të pensioneve dhe lehtësim të jetës së tyre. Këtë deklaratë Klosi e bëri nga Shtëpia e të Moshuarve në Shkodër, k...

Klosi shkarkon drejtuesit e shkollës “KARL GEGA”

Ministri i Mirqënies Blendi ka shkarkuar në mënyrë direkte  drejtuesit e shkollës “Karl Gega”. Këtë lajm Ministri i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë Blendi Klosi e bëri të ditur tek sa inspektoi procesi...