Pse “fluturon” koha?

Si ka mundësi që jemi në fund të gushtit? Si iku kaq shpejt edhe ky muaj? Nëse e përsërisni këtë frazë çdo 30 ditë, është koha t’i thoni ‘ndal’ kohës dhe të shijoni të tashmen. Kur je fëmijë jeta duk...

Po ti e dije se koha i mat njerëzit…

Po ti e dije se koha i mat njerëzit Me metrin e pritjes, me gjurma durimi Ashtu si prindi mat tek muri i dhomës Pas dere, rritjen e fëmijes. Alban Bala

Po koha? Nga koha a shqitem?..

Xhaketa e vjetër E kam të vështirë ta ndërroj me një tjetër Një gjë që përditë e mbaj, për shembull, xhaketën. E shoh që më zverdhet dhe bëhet e vjetër, Sërishmi jam gati ta vesh tërë jetën. Kjo ësht...