Ekspertët: Migrena lidhet me mungesën e magnezit

Migrena është një sëmundje neurologjike me dhimbje pulsative të kokës e shoqëruar me të përziera , vjellje, ndjeshmëri ndaj dritës, zërave dhe ndaj aromave Migrena shkakton dhimbje të tmerrshme të ko...