Ka disa kura natyrale për kollën e fëmijëve

Si të kuroni kollën tek fëmijët? Mbi të gjitha duhet të dini nëse bëhet për një refleks natyral të trupit, apo një simptomë viroze, infeksioni, bronkiti, apo alergjie? Megjithatë nëse nuk ndërhyni në...

Studim: Çokollata qetëson kollën

Kolla është paksa shqetësues, por ekzistojnë disa kura të cilat ndihmojnë në lehtësimin e saj.Specialisti Alyn Morice, drejtues i studimeve kardiovaskulare dhe respiratore tek Universiteti Hull dhe b...

Studim:Çokollata zbut kollën

  Ekspertët e Kolegjit Mbretëror të Londër dhe Spitalit Mbretëror Brompton kanë evidentuar që çokollata ndër të tjera është edhe ilaç kundër kollës. Dr. Peter Barns shpjegon që përbërës të tjerë...