Botërori në 360°

E gjithë bota tashmë ka kthyer vëmendjen e saj në Rusinë e largët, kjo jo për shkak të tensioneve apo konflikteve që shpesh dëgjojmë të flitet për të, por për shkak të sportit më të bukur në botë, fu...

Nis dëbora, situata në akset rrugore kombëtare

Temperaturat e ulëta kanë sjellë reshje dëbore kryesisht në rajonin verior dhe juglindor, por edhe në zona të tjera. Kukësi dhe zonat përreth janë përfshirë nga reshje të dendura dëborë, trashësia e ...

“Familja Tot” vjen në Teatrin Kombëtar

Teatri Kombëtar vijon stinën artistike me premierën e dytë të sezonit të ri artistik. “Familja Tot”, është një komedi brilante nga autori hungarez Orkeny Istvan. Shfaqja do të vijë për pu...

Përurohet Qendra Kombëtare e Urgjencës

Qendra Kombëtare e Urgjencës është tashmë gati për t’iu shërbyer qytetarëve të gjithë vendit. Shërbimi i ri i urgjencës do të bëjë koordinimin e urgjencave të çdo lloji nga i gjithë territori, duke m...