Kombëtarja pushton mediat evropiane

Shqipëria mundi Lihtenshtejnin në Vaduz dhe merr e vetme kryesimin në Grupin G me 6 pikë të plota duke lënë pas dy skuadra kampione bote, Spanjën dhe Italinë. Media iberike në këtë pikë është në unis...