Uniforma e re e Kombëtares Shqiptare (Foto/Video)

Federata Shqiptare e Futbollit ka prezantuar uniformën e re të Kombëtares Shqiptare. Uniforma e re është dizajnuar nga Glon Bakalli dhe është prodhuar nga kompania ‘Macron’. Kjo e fundit do të jetë s...

Fifa publikon rënditjen e kombëtareve

FIFA ka publikuar sot renditjen e re të kombëtareve për muajin janar. Kombëtarja jonë nuk ka ndryshuar pozicion, duke mbetur në vendin e 38-të me 746 pikë. Belgjika vijon të mbetet në vendin e parë m...