Twitter zgjeron platformën e trasmetimeve live

Sipas faqes The Information twitter po përgatitet për të hapur një platformë direkte për kompanitë mediatike. Kompanitë mund të bëjnë video direkte në Twitter pa qënë nevoja të kalojnë në Periscope, ...

Risi: Prezantohet koncepti i laptopit me tre ekrane 4K

Kompania për krijimin e kompjuterëve për lojëra, Razer ka zbuluar konceptin e laptopit me tre ekrane 4K në shown e teknologjisë CES në Las Vegas, raporton BBC.Kompania thotë se është laptopi i parë p...

INSTAT: 1% e kompanive mbulojnë gjysmën e tregut

Gati gjysma e shitjeve në të gjithë territorin shqiptar mbulohen nga vetëm 1% e bizneseve shqiptare, të cilat janë kompanitë e mëdha që numërojnë më shumë se 50 punonjës. Këto ndërmarrje mbulojnë 38,...

Google vjen me risi të reja në aplikacionin Maps

Google, gjigandi i kërkimit ka blerë kompaninë Urban Engines e cila analizon trafikun urban dhe lëvizjen e njerëzve në qytet me qëllim për të përmirësuar aplikacionin Maps. “Analizat e lokacioneve ja...