246 vjet Beethoven, kompozitori gjenial i muzikës

Më  16 dhjetor 1770 Në Këln, lindi Ludwig van Beethoven – kompozitor e pianist – figurë e rëndësishme në tranzicionin midis epokave klasike dhe romantike të muzikës, mbetet nga më të famshmit dhe më ...