Apple me një tjetër aplikacion muzikor

  Së fundmi Apple ka krijuar një aplikacion të ri për muzikantët. Aplikacioni  “Music Memos” shërben si regjistrues muzikor. Në këtë aplikacion, kompozitorët mund të koordinojnë notat dhe ritmin...