Fjalët magjike në fjalorin e një prindi

Çdo prind zgjedh të ketë një mënyrë komunikimi me fëmijën e tij, që mund të jenë fjalë përkëdhelëse, shprehje lozonjare, por mos harroni të përdorni edhe fjalitë magjike që nuk duhet të mungojnë kurr...

Studim: Gratë më të mira në udhëheqje sesa burrat

Një studim i ri ka arritur në përfundimin se gratë janë më të përshtatshme për udhëheqje sesa burrat. Studimi, i udhëhequr nga Profesor Oyvind L. Martinsen, kreu i Lidershipit dhe Sjelljes Organizati...

Dëgjoni, që të komunikoni!

Mes shumë gabimeve që bëhen në komunikim, mund të veçohet një që po përhapet në mënyrë të çuditshme. Tendenca e fundit e përhapur mes njerëzve është mungesa e theksuar e bashkëbisedimit, sepse mendoj...

Samsung fiton 49 Çmime iF Design Awards

Samsung Electronics njoftoi se ka fituar 49 Çmime iF Design Awards, duke përfshirë një çmim të artë, i njohur botërisht si “International Forum Design Awards 2017”. Tridhjetë e pesë nga çmimet u dhan...

AKEP, rregullore të re për tarifat për komunikimin

Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare (AKEP) ka propozuar një rregullore të re për tarifat për shërbimet universale të komunikimit, që do të përfshijnë thirrjet telefonike, mesazhet e shk...