Trajtim i ri për 1500 të burgosur dhe të paraburgosur

Konferenca e Kryetarëve propozon një trajtim të ri shtetëror për rreth 1500 të burgosur dhe të paraburgosur. Ajo synon të zgjidhë ngërçin e 1500 personave që nuk kanë marrë trajtim për mungesë dokume...