Kështu dallohet një lajm i rremë në internet

  Interneti përmban shumë lajme, midis tyre ka dhe të pavërteta e që shpesh mund të krijojnë konfuzion. Më poshtë do të gjeni disa këshilla sesi ta dalloni një lajm të rremë. Kontrolloni për faq...