Kujdes shëndetin mendor, ka ardhur pranvera!

Në studion e ‘Spektrum Jetësor’ ishim  me mjeken psikiatre Arjana Rreli. Jemi në ditët e para të pranverës, e nga pas kemi lënë ditë të ngarkuara emocionalisht dhe mendërisht. Çfarë aktivitetes...

Dervishaj: Porti i Durrësit në gatishmëri të plotë

Situata në Portin e Durrësit paraqitet nën kontroll. Ministri i Transportit dhe Infrastrukturës, Sokol Dervishaj, ka kërkuar angazhimin e të gjitha strukturave të Portit për të menaxhuar reshjet e de...

Agjenci e re e BE për kontrollin e kufijve

Bashkimi Evropian njoftoi dje krijimin e një agjencie të re për mbrojtjen e kufijve detarë dhe tokësorë. Njësitë e kësaj agjencie do të patrullojnë kufijtë e jashtëm të Bashkimit dhe do të veprojnë n...

A i dini këto fakte interesante për trurin ?

Truri është një nga pjesët më të rëndësishme të njeriut, shumë funksional dhe i ndërlikuar.Më poshtë do të lexoni  disa fakte interesante mbi trurin 1.Truri nuk ndjen dhimbje, edhe pse dërgon sinjale...