“Zgjohen” Kopshtet e Humbura të Heliganit

Kopshtet e Humbura të Heliganit ndodhen në Cornwall të Anglisë dhe quhen kështu sepse vite më parë, në fund tëshekullit të 19-të, u braktisën nga pronarët e tyre dhe për dekada të tëra mbetën të panj...

Një kopësht në miniaturë

Një zgjedhje ideale për të dashuruarit pas luleve dhe gjelbërimit që kanë pak kohë për kopshtarinë. Një “kopësht” në miiaturë realizuar brenda një gote apo një ene tjetër qelqi,  është nj...

Institucionet publike, ulen tarifat e kopshteve

Vendimi i Këshillit Bashkiak i miratuar në datën 30 dhjetor, parashikon uljen e tarifës për ushim si për kopshtet dhe për çerdhet. Për një fëmijë në kopësht tarifa ditore për ushim nga 180 lekë do të...