Kopsht kinez në Vancouver, shplodhje e bukuri pa fund

Ky kopsht kinez është ndëtuar në Vancouver të Kanadasë në vitet 1985-1986 nga puna e qindra kinezëve dhe kanadezëve. Kopshti kinez i Sun Yat-Sen u ndërtua për të dëshmuar simbolin e miqësisë së këtyr...