Koreja e Jugut redukton javën e punës

Punonjësit në një prej vendeve aziatike ku punohet më shumë, shpesh jashtë çdo norme, më në fund do të marrin një pushim të merituar. Koreja e Jugut miratoi një ligj që redukton javën e punës, në për...

Ishulli Jeju në Korenë e Jugut, një çudi natyrore

Ishulli Jeju gjendet 130 kilometra në jug të gadishullit korean, ishulli më i madh dhe provinca më e vogël në Korenë e Jugut. Në këtë ishull, gjendet maja më e lartë e malit në Korenë e Jugut, e njoh...