Supa me kos, e shpejt dhe e shijshme

Supa është një prej gatimeve më të këshillueshme nga dietologët dhe mjekët, në sajë të vlerave ushqimore që përmban, por jo vetëm. Supa është e lehtë për t’u tretur e në të njëjtën kohë na ndih...

Studim: Kosi, ushqimi që lufton depresionin

    Kosi është një prej ushqimeve me të konsumuara në jetën e përditshme nga shumica prej nesh pa dallim moshe. Përveç vlerave ushqyese të pazëvendësueshme  a e keni menduar ndonjëherë se k...

Këto ushqime ua forcojnë sistemin imunitar

Ndryshimi i stinës pasohet edhe me ndryshim në ushqimet që konsumojmë. Tashmë jemi në vjeshtë dhe me uljen e temperaturave është më e lehtë për t’u sëmurur. Për të pasur një sistem imunitar të fortë ...