UNË BIRI YT- Ali Podrimja

Ali Podrimja- UNË BIRI YT Unë biri yt, Kosovë, t’i njoh dëshirat e heshtura,  t’i njoh ëndrrat, erërat e fjetura me shekuj, t’i njoh vuajtjet, gëzimet, vdekjet, t’i njoh lindj...

Kosova turistike prezanton veten në Japoni

Informacione për Kosovën si një destinacion i ri premtues turistik, do të shpalosen për tregun japonez. Tre operatorë turistikë dhe Shoqata e Turizmit Alternativ të Kosovës do të marrin pjesë si eksp...

Zgjedhjet në Kosovë/ Nis sot fushata në 38 komuna

Në Kosovë nisi sot fushata e zgjedhjeve lokale që do mbahen pas një muaji, në 22 tetor, në 38 komuna për kryetarët dhe kuvendet e tyre. Garojnë gjithsej 91 subjekte politike, prej tyre 35 parti, 30 i...