Kuvendi e miraton, EULEX në Kosovë edhe për 2 vjet

Kuvendi i Kosovës ka votuar me 84 vota pro dhe 6 kundër vendimin e qeverisë për vazhdimin e mandatit të misionit EULEX në Kosovë edhe për dy vjet. Shumica e deputetëve në diskutimin e tyre theksuan d...

Gjykata Kushtetuese zhgënjen opozitarët

 Gjykata Kushtetuese e Kosovës e ka deklaruar të pa pranueshme kërkesën e partive opozitare në lidhje me pretendimin e tyre se zgjedhja e Hashim Thaçit në postin e presidentit të Kosovës nuk kishte p...

Liqeni i Fierzës pushtohet nga mbetjet plastike

Nuk është e para herë që Liqeni i Fierzës të degradoj në këtë situatë, ku mbeturina të ndryshme dominojnë të gjithë sipërfaqen ujore të tij. Sa herë ka reshje të shumta shiu, prurjet e lumenjve dhe t...