Dokumentat që duhen për kredi të butë për shtëpi

Kryebashkiaku i Tiranës, Erion Veliaj njoftoi sot se në muajin shkurt do të nisin aplikimet për kredi të butë për vitin 2018. Vitin e kaluar nga ky projekt u miratuan 1000 familje përfituese të kredi...

Kreditë e buta, kriteret për të përfituar

Rreth 1000 qytetarë të Tiranës do të mund të përfitojnë nga programi për kreditë e buta, pas miratimit të tij në mbledhjen e ardhshme të Këshillit Bashkiak. Këta qytetarë, të cilët kanë aplikuar për ...

2 mijë kredi të buta për të pastrehët në vitin 2017

Bashkia e Tiranës do të japë 2 mijë kredi të buta në vitin 2017. Të gjithë çiftet e reja apo familjet e pastreha do të kenë mundësi të aplikojnë për kredi të butë, pranë Bashkisë së Tiranës dhe më pa...