Meksika mendon ta luftojë krimin me ngjyra, ja sesi

Qeveria Meksikane ka menduar një zgjidhje të mirë për reduktimin e dhunës. Të gjithë artistët e rrugës janë ftuar të pikturojnë një mural të madh me qëllim që të reduktohet dhuna në mesin e të rinjve...

Kriminaliteti tek të miturit, trend në rritje

Një vit më parë, numri total nën mbikëqyrje i të miturve të dënuar me një prej dënimeve alternative ishte 400, ndërkohë veprat penale më të përhapura ishin vjedhja, vjedhja në bashkëpunim dhe drejtim...