Merkel: “Nuk mund ta lemë në baltë Greqinë”

Europa nuk mund të lejojë që Greqia të bjerë në kaos. Kjo deklaratë është bërë nga kancelarja gjermane Angela Merkel në kulmin e debateve për çështjen e emigrantëve. Austria dhe vendet e tjera të Bal...

Forumi ekonomik botëror në Davos, filluan punimet

Nga data 20 deri më 23 janar mbahet në Davos të Zvicrës Takimi vjetor i Forumit Ekonomik Botëror. Organizatorët kanë rritur ndjeshëm sigurinë për të limituar rreziqet për atentat kundër kësaj asamble...