“Krom dhe luledele”, Elsa Skënderi Rakipllari

“Spektrum jetësor” Ishim në studio më shkrimtaren Elsa Skënderi Rakipllari për të folur për librin e saj ” Krom dhe luledele”. Një libër me histori reale nga jeta e një fëmije...