Samsung gati me telefonin që paloset si kuletë..

  Sipas një raporti të ri të publikuar nga ETNews thuhet se Samsung është duke punuar në modelin e parë të telefonit të saj që paloset dhe se përpjekjet e kompanisë jugkoreane po zgjasin për më shumë...