7 tradita të çuditshme të prindërimit në botë

Prindërit përreth globit kanë mënyrat e tyre unike të rritjes së fëmijëve, por të gjithë kanë një gjë të përbashkët: të gjithë duan më të mirën për fëmijët e tyre. Më poshtë do të lexoni disa tradita...

LIBRI DHE KULTURA – Panairi i 19-të i Librit

  Në këtë takim në emisionin “Libri dhe Kultura” folëm për panairin e 19-të të librit. E ftuar kryeredaktorja e shtëpisë botuese “Pegi”, Aida Baro na tregon më shumë për ...

LIBRI DHE KULTURA – CIRKU, ARTI I ÇDO MOSHE

Cirku “arti i çdo moshe”, themelimi dhe ngritja e tij Cirku, arti shumëdimensional i çdo moshe i kthyer në institucion ishte në fokus të emisionit ” Libri dhe kultura”. Të ftu...

LIBRI DHE KULTURA – “Tirana Lexon”

Në qendër të emisionit këtë javë patëm klubin e librit “Booklovers Club”. Të ftuarat Eni Sado, Aila Sako dhe Mikena Çako na prezantuan aktivitetin e të lexuarit, i nisur fillimisht online...