UT publikon kuotat dhe kriteret për studentët e rinj

Universiteti i Tiranës ka publikuar kuotat dhe kriteret se si do të përzgjidhen studentët e rinj. Secili fakultet ka miratuar kuota të veçanta. Fakulteti i Drejtësisë do të pranojë 660 studentë të ri...