Si ta kurosh tensionin e lartë në mënyrë natyrale?

Tensioni i lartë renditet nga Organizata Botërore e Shëndetësisë si një nga faktorët më të rrezikshëm për sëmundjet. Por ekspertët thonë se mund të kurohet në mënyrë natyrale. Studimet e popullsisë t...

Trajtoni virozat me këto kura natyrale

Jemi në vjeshtë dhe shqetësimet nga virozat kanë filluar. Kolla, dhimbjet e fytit, temperatura janë disa nga shqetësimet e kësaj stine. Më poshtë do të gjeni disa këshilla sesi t’i trajtoni në mënyrë...