Çaji i malit, mbrotjësi më i mirë gjatë dimrit

Çaji i malit është një barishte e cila rritet në mënyrë natyrale në male dhe njihet gjerësisht për vetitë mjekësore që ka. Kjo bimë njihet ndryshe me emrin Sideritis, rritet në lartësitë mbi 1000 met...

Vaji i ullirit, lëngu magjik i kurave të panumërta

Ulliri pa dyshim është një nga bimët mjekësore me vlera shumë. Vetëm me një pikë të vajit të ullirit marrim mbi 30 përbërës të cilët na mbrojnë nga sëmundjet e zemrës, plakja e hershme dhe shumë sëmu...