Frutat e thata dhe vlerat e tyre shëndetësore

Lajthia Lajthitë kanë disa vlera: Gjethet e thara në hije, pasi zihen, kullohet të bëhen banja të lëkurës së sëmurë. Në sasi të vogla ëmbëlsohet dhe përdoren si çaj. Ato përmbajnë Vitaminë C, që ndih...

Qeveria financon kurën për pacientët me Hepatit C

Një investim i qeverisë shqiptare me vlerë 1.6 milionë euro ka bërë të mundur kurimin e Hepatitit C edhe në Shqipëri. Kryeministri Edi Rama përmes një videoje të publikuar në facebook thotë se ilaçi ...

Speci djegës, ‘ari i kuq’ që kuron disa sëmundje

Një pjesë e mirë e njerëzve thonë se nuk mund të hanë spec të kuq djegës, sepse “ndiejnë djegie në stomak”. Por në shumë kultura është e përhapur kultura e çajit për tretjen e ushqimit i bërë me kamo...