Lidhja midis dhimbjes së kyçeve dhe vranësirave

Kemi dëgjuar shpesh të thuhet se nëse ju dhembin kyçet, pritet ndryshim i kushteve klimatike. Studimet e fundit na kanë vërtetuar se ky është thjeshtë një mit. Shkencëtarët kanë dalë në përfundimin q...