Partizani rikthehet tek fitorja

Partizani rikthehet tek fitorja në kampionat dhe këtë e arrin në trasnfertën e vështirë të Laçit me rezultatin 0-2. E ka rifilluar aventurën si trajner i të kuqve me sukses Sulejman Starova, i cili m...