16 ushqime të shëndetshme për veshkat

Të ushqyerit e shëndetshëm është shumë i rëndësishëm për njerëzit me sëmundje të veshkave për shkak se ata përjetojnë më shumë inflamacione dhe kanë rrezik më të lartë të zhvillimit të sëmundjes kard...

Lakra, ‘luftuesja’ e shëndetit të keq

  Lakra përmban elemente shumë të mira dhe na sjell përfitime të ndryshme në organizëm.Ekzistojnë disa lloje të saj të cilat mbartin veti të shumta. Lakra konsiderohet si ushqimi kryesor në prof...