Si një familje edhe pse qindra kilometra larg

Kur qindra e mijëra refugjatë filluan të arrijnë në Berlin vitin e kaluar, Manuela dhe Joerg Buisset, braktisën planet e tyre për të dhënë me qira bodrumin e sapo rinovuar. E ofruan për refugjatët në...