Hidet, fruti i vogël i vjeshtës me veti shumë

Hidet janë një nga frutet e mirë, me prejardhje nga Azia dhe ndër më të pasurit me lëndët ushqyese. Ky frut i vogël përmban disa vlera që kanë ndikim në funksionimin e mirë të organizmit. Ja disa pre...