“Messi më i miri në botë, por edhe pikë referimi”

Lionel Messi vazhdon të mbetet i lënduar dhe jashtë fushave të blerta. Sipas Neymarit pa Messin në fushë është shumë e vështirë pasi një lojtar si ai nuk mund të zëvendësohet. “Nuk besoj se mund të z...