Hithra, mbretëresha e mjekësisë popullore

Hithra në mjekësinë popullore njihet si mbretëresha e bimëve popullore që pastron gjakun. Një gotë çaj në ditë lëng hithre shërben si ilaç për veshkat, reumatizmin dhe artritin. Përdorimi i kësaj bim...