Lenovo sjellë celularë dhe tableta të përthyeshme

Lenovo paraqiti pajisjet e tij më të fundit me Android e që mund të përthyhen. Celularët android, të quajtur “Cplus”, mund të përthyhen e të vendosen në kyç si orë dore. Tabletat mund të ...

Lenovo zbulon kompjuterin më të hollë në botë

Lenovo ka zbuluar  kompjuterin ThinkCentre X1, që cilësohet si “një nga kompjuterët desktop më të hollë në botë”. Kompjuteri i ri “gjithçka në një” operon me sistemin Windows 10, dhe ka korniza tepër...