Krijohet letra që mund të përdoret deri në 80 herë

Hulumtuesit kanë zhvilluar një letër që mund të printohet me dritë UV, duke eliminuar nevojën për bojë. Ajo mund të fshihet (pastrohet nga ajo që kemi shkruar) me ngrohje deri në 120°C dhe mund të pë...

“Letra e thesarit”, vlera e paçmuar e mirësisë

Ky shkrim frymëzues u publikua për herë të parë në revistën “ Reader’s Digest” para disa vitesh. Aty flitej për një mësuese e cila për dallim nga të tjerët arriti që me një detyrë të arrinte t’i bënt...

Reduktimi i qeseve plastike, nuk do të jepen më falas

Qeset plastike në markete e pika shitjesh nuk do të jepen më falas, por do të shiten bashkëe me produktet. Qëllimi i kësaj mase është reduktimi i përsorimit të qeseve plastike për të mbrojtur shëndet...