Para se të fle do të…

Para se të fle do të .. lexoj libër pi një çaj telefonoj prindërit lutem dhe gjumë të ëmbël :)..

Libra për t’u lexuar të paktën një herë në jetë

Të lexuarit është një ndër aktivitetet më të rëndësishme për jetën intelektuale të një personi. Ata që e provojnë një herë magjinë e leximit, janë vazhdimisht në kërkim të titujve të rinj për të zbul...

Letër një shkollari – nga Ledi Shamku

E Diela jote e fundit e pushimeve të verës. Këtë javë do t’i kthehesh shkollës. Lum ti! Ta them sinqerisht, edhe unë do doja të isha sërish në shkollë! Shumë hapa do t’i hidhja ndryshe, ndaj dua të f...

8 shtator, “Lexo të Shkuarën, Shkruaj të Ardhmen”

Dita Ndërkombëtare e Shkrimit dhe Leximit, e cila festohet çdo vit më 8 shtator ka për qëllim që të rrisë vëmendjen e opinionit ndërkombëtar në lidhje me problemin e analfabetizmit, i cili fatkeqësis...

Leximi i novelave ndikon positivisht në trurin tuaj

Libri ta ndryshon jetën përveç formimit intelektual shërben edhe në zhvillimin e tij fizik. Shkencëtarët kanë zbuluar se truri i njeriut ndryshon positivisht nëse njeriu e shfrytëzon kohën duke lexua...